Maddes Blogg

Maddes Blogg

Myrornas krig.

TankarPosted by Madeleine 08 Mar, 2017 19:14
Är så otroligt mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Det rör sig iofs alltid mycket i mitt huvud, men just nu känns det som att det nästan svämmar över.

Jag har massor av nya leverfläckar/märken. Det skrämmer mig. Inte så långt inne i mig bor det en liten hypokondriker, som faktiskt (!!!!!!!!) också är realist.
Mina fläckar kan vara cancer. Det behöver inte vara det, men det finns en risk att det är det.

Har dessutom en knuta inuti kinden som inte direkt mildrar oron. Kan vara en fettknuta. Kan vara cancer. Kan vara en inkapslad, grotesk finne.

Och så har jag fått nån ny grej som ibland känns i halsen. Det känns som när man dricker snaps (Urk) och känner det glida ner hela vägen genom strupen.
Det påminner om känslan av magnesiumdroppet som jag fick innan Casper togs ut.
Fast koncentrerat till uppe, under käken. Liksom runt matstrupen. Har inte en aning om vad det kan vara. Men det kan vara nån nerv som kläms åt av nån tumör nånstans i huvudet.
Eller så är det nån halsbränna/infektion/förkylning.

Och i bröstet har jag ibland nån sorts konstig känsla som när man sprungit snabbt och liksom känner att det snörper till av ansträngning.

Jag tänker på Sandra Frostason. Som förlorade kampen mot cancern som obarmhärtigt spridit sig i hennes kropp. På hennes familj som förlorade en fru, mor, dotter så tidigt och jag känner verklig empati med dem. Och henne. Jag kände henne inte ens, men tårarna föll när FB avslöjade att hon gått ur tiden. Jag ville så gärna att hon skulle klara sig.

Jag är arg över hur sjukvården ser ut! Jag är arg över att det sparas in pengar på skolorna. Jag är arg över att odugliga politiker och liknande sitter på sina okompetenta arslen och håvar in äckligt mycket pengar. T.o.m när de fått sparken. Vad var det för ekollon som kom på fallskärmsavtal?!?!

Jag är förtvivlad över alla krig. Människor som skadar varandra. Det är bara...fel.

Men förutom allt det så tänker jag också på tacksamhet!!!
Hur otroligt tacksam, ödmjuk och glad jag är över att få ha det så bra som jag har det!
Att jag har så många människor att älska.
Att jag har mina underbara barn och man. Mina och hans älskvärda släktingar.
Att vi har mat i kylen, rinnande vatten och ett uppvärmt hem att bo i. Att vi faktiskt har billig sjukvård (När man får en tid...) och tandvård (Även om den är för dyr enligt mitt tycke).
Jag tackar för det varje kväll. Och jag ber om att de jag älskar ska förstå att jag älskar dem. Och att de ska få vara friska och glada.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.